PROGRAMMA

Voorafgaand aan de cursus vindt er een  intake plaats om je huidig taalniveau vast te stellen. Je vult een formulier in, doet een online test en je hebt een persoonlijk (skype)gesprek

Hoe ziet een week (van maandag tot en met vrijdag) er uit?

De Crash Course is een intensieve cursus. Natuurlijk is er ruimte voor ontspanning, maar het doel is om zoveel mogelijk te bereiken in een week, en dus moet je rekening houden met een pittig programma.

Strictly English
Gedurende de hele week word je aan Engels blootgesteld. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je huiswaarts gaat. Je hoort, spreekt, schrijft, leest en ziet Engels. Al je zintuigen worden betrokken bij het leren van de taal.
De eerste dag is het misschien nog even wennen om Engels met elkaar te spreken, maar onze ervaring is dat dat snel went.

Studie
Elke dag begint om 09.00 uur met gezamenlijke conversatielessen. Daarbij gebruiken we diverse lesvormen, zoals rollenspellen, conversatieoefeningen in tweetallen en in groepjes, klassikaal onderricht over grammatica, games, etc.

Workshops & themabijeenkomsten
Tijdens de week zijn er enkele workshops en themabijeenkomsten over specifieke onderwerpen. Op maandag bijvoorbeeld zal er een sessie zijn over de vraag “hoe leer je een taal’’? Ook komen taalstrategieën aan bod (hoe kun je een gesprek gaande houden als je een belangrijk woord niet kent of vergeten bent?).

Breaks
Rond de middag heb je een uur vrij voor een gezamenlijke lunch, en kun je bijvoorbeeld ontspannen in één van de kloostertuinen (de binnentuin is een stilteplek). Er is ook op loopafstand een groot park.
De gehele dag is er koffie/thee/water/fruit beschikbaar.

Social English
Naast de studie uren, is er ook ruimte uw conversatie Engels in de praktijk te oefenen. We maken o.a. een kort uitstapje in historisch Zwolle, je hebt onderling contact met je medecursisten en de trainers.
Aan het eind van de week begin je vast al te denken in het Engels...

Sportschool
Na een lange intensieve studiedag is het goed om lichamelijk bezig te zijn. Dat kan natuurlijk een wandeling zijn, of een fietsritje, maar er is ook de mogelijkheid om in de sportschool je lichaam in beweging te zetten.

Intake

fundatie
English crashcourse

An intensive English course in Zwolle!
Are you up for it?

back home
connections

HOME

CONNECT

organised by

coming up