Op welk niveau wordt de cursus gegeven?
Het is natuurlijk van belang dat de cursus voldoende uitdaging biedt, maar niet te hoog is gegrepen. Het niveau van de cursus is A2 (pre-intermediate of high beginner) / B1 (intermediate of gevorderd).
Je huidige taalniveau van Engelse spreekvaardigheid volgens het ERK (Europees Referentiekader) moet dan ook minimaal A2  zijn. In een persoonlijk (telefoon of online) gesprek beoordelen we je taalniveau zodat je zeker weet dat de cursus passend is.

Nog niet het gewenste niveau om deel te nemen aan de Crash Course? Wij bieden conversatiecurussen aan op een lager niveau. Wellicht kunt u zich ontwikkelen via deze conversatiecursus en vervolgens deelnemen aan een volgende Crash Course. Kijk voor meer informatie op onze website.
Meer informatie over taalniveaus vind je op hier.

Wat zijn de kosten van de Crash Course?
Een overzicht van de vaste en optionele kosten vind je via deze link.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden via de button “meld je nu aan” elke pagina of telefonisch.
Na aanmelding zenden we u binnen 2 werkdagen een bevestiging, en een factuur voor € 125,00, Dit is een (eenmalig) voorschot op het cursusgeld. Na ontvangst van het voorschotbedrag ben je ingeschreven voor de cursus, en reserveren we je plaats.
Dit voorschotbedrag wordt weer in mindering gebracht op de definitieve factuur. Indien de cursus niet doorgaat ontvangt u het voorschotbedrag vanzelfsprekend per omgaande weer terug op uw rekening.

Hoe groot zijn de groepen?
Er is in een week één groep op de trainingslocatie, bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Wat is de samenstelling van de groep?
De groep wordt in volgorde van aanmelding samengesteld, en zal naar verwachting een gemengd gezelschap zijn (man/vrouw, jong/oud, Nederlanders/internationaal).
Indien mogelijk zullen we groepen samenstellen op basis van leeftijdscategorie.
Gemeenschappelijk is dat allen gemotiveerd zijn om 5 dagen intensief te werken aan hun Engelse taalvaardigheden!

Wat is de minimale leeftijd?
Je kunt je aanmelden als je op de startdatum minimaal 16 jaar bent. We hebben dan wel toestemming nodig van je wettelijke vertegenwoordiger.

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

connections
back home

HOME

CONNECT

INTENSIVE ENGLISH

I N   H E T   K L O O S T E R   V A N   D A L F S E N

an educational program of talkingENGLISH

CRASH COURSE