PROGRAMMA

Voorafgaand aan de cursus vindt er een intake plaats om je huidig taalniveau vast te stellen. Je vult een formulier in, doet een online test en je hebt een persoonlijk (skype)gesprek.

Hoe ziet een week (van maandag tot en met vrijdag) er uit?

De Crash Course is een intensieve cursus. Natuurlijk is er ruimte voor ontspanning, maar het doel is om zoveel mogelijk te bereiken in een week en dus moet je rekening houden met een pittig programma.

Strictly English
Gedurende de hele week word je aan Engels blootgesteld. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je huiswaarts gaat. Je hoort, spreekt, schrijft, leest en ziet Engels. Al je zintuigen worden betrokken bij het leren van de taal.
De eerste dag is het misschien nog even wennen om Engels met elkaar te spreken, maar onze ervaring is dat dat snel went.

Studie
Iedere dag start om 9.00 uur met conversatielessen. Na de lunch wordt er gestart met projectmatig werken. Uitgangspunt gedurende de hele dag: veel spreken. Door de kleine setting is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en gerichte feedback. Maandag t/m donderdag wordt de dag om 16.00 uur afgesloten. Op vrijdag eindigt het programma om circa 13.30 - 14.00 uur.

Breaks
Na de lunch is er even tijd om te ontspannen door bijvoorbeeld te wandelen in natuurgebied Bellingeweer op loopafstand van het klooster. Het is ook mogelijk om even te genieten van het nabijgelegen charmante centrum van Dalfsen. 
De gehele dag is er koffie/thee/water/fruit beschikbaar.

Social English
Naast de studietijd is er ook ruimte uw Engels in de praktijk te oefenen. We maken o.a. een rondleiding in “Vechtdal Brouwerij, Zorgbrouwerij van Dalfsen”. Tussentijds heb je contact met je medecursisten en trainer. Aan het eind van de week begin je al te denken in het Engels.

Overnachten
Het Klooster van Dalfsen biedt de mogelijkheid tot overnachting. Tot uiterlijk drie weken van te voren houden zij hun kamers vrij voor de deelnemers van de Crash Course. Interesse om te blijven overnachten? Neem contact op met het Klooster van Dalfsen.


 

Intake

kloosterraam1
connections
back home

HOME

CONNECT

INTENSIVE ENGLISH

I N   H E T   K L O O S T E R   V A N   D A L F S E N

an educational program of talkingENGLISH

CRASH COURSE